Výroba vánočky
Vánočka je pekařský výrobek ze skupiny jemného pečiva. Základními surovinami pro výrobu jsou mouka, máslo, vejce, cukr a droždí. Bývají rovněž přidávány rozinky a mandle. Tradičně bývá vyráběna ve větších kusech (kolem 1000g).
pracovn...
pracovn...
výroba ...
Předmět
Obor Analýza a Technologie potravin
Technologie potravin
Dílenská cvičení a praxe
Typ
Výukové materiály
Hodnocení:
Počet hodnotících:
0
Počet zobrazení:
36
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "eProjekt - mezipředmětové vztahy v projektové výuce", reg. č. CZ.1.07/1.1.00/14.0103.
probíhá komunikace se serverem