Výroba tlačenky
Tlačenka je masný výrobek nejčastěji z vepřového masa, ale může být použito i jiných mas. Jde o kousky masa naložené v rosolu z rozvařených vazivových tkání. Tlačenka je tradičním produktem vyráběným při zabíjačce. Konzumována bývá s cibulí, octem a chlebem.
pracovn...
pracovn...
výroba ...
Předmět
Obor Analýza a Technologie potravin
Technologie potravin
Dílenská cvičení a praxe
Typ
Výukové materiály
Hodnocení:
Počet hodnotících:
0
Počet zobrazení:
24
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "eProjekt - mezipředmětové vztahy v projektové výuce", reg. č. CZ.1.07/1.1.00/14.0103.
probíhá komunikace se serverem