Bezpečnost potravin
Bezpečnost potravin by měla být prioritou každého moderního a kulturního státu. Pod pojmem bezpečnost potravin si můžeme představit veškeré úkony (na státní úrovni), které analyzují, řídí a komunikují tzv. rizika při výrobě potravin. Patří sem kontrola a regulace zpracování a výroby potravin tak, aby bylo možné zabezpečit vysokou úroveň ochrany zdraví a posílení ochrany spotřebitele. Tato kontrola má vést ke zlepšení všeobecného zdravotního stavu veškerého obyvatelstva státu. (obrázek: http://kotrha.rajce.idnes.cz/cartoons/#kontrola.jpg)
zajiště...
pracovn...
Předmět
Obor Analýza a Technologie potravin
Technologie potravin
Analytická chemie
Typ
Výukové materiály
Hodnocení:
Počet hodnotících:
0
Počet zobrazení:
21
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "eProjekt - mezipředmětové vztahy v projektové výuce", reg. č. CZ.1.07/1.1.00/14.0103.
probíhá komunikace se serverem