Barvení v mikrobiologii
Barvení je proces, při němž se k pozorovanému vzorku přidává barvící látka. Tento proces slouží v biologii k prokázání výskytu některých (např. buněčných) struktur či lepší rozličení jednotlivých částí pozorovaného vzorku (různé buněčné části, organely apod.). Základem je přilnavost parviv k buněčné (bakteriální) struktuře.
prezent...
prezent...
Pracovn...
pracovn...
test č....
Předmět
Obor Analýza a Technologie potravin
Analytická chemie
Biologie a mikrobiologie
Typ
Výukové materiály
Hodnocení:
Počet hodnotících:
0
Počet zobrazení:
34
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "eProjekt - mezipředmětové vztahy v projektové výuce", reg. č. CZ.1.07/1.1.00/14.0103.
probíhá komunikace se serverem