Výroba těstovin
Těstoviny jsou produkt vyrobený z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Základními surovinami pro jejich výrobu je pšeničná mouka a pitná voda. Používány jsou však i další druhy mouky. Setkat se můžeme s vaječnými i bezvaječnými těstovinami. Před konzumací se upravují nejčastěji varem v osolené vodě. Tvarových typů těstovin je velké množství. Mohou být navíc obarveny různými aditivními látkami (přírodní i umělá barviva). Některé typy bývají plněné různými náplněmi.
pracovn...
pracovn...
prezent...
výroba ...
výroba ...
Předmět
Obor Analýza a Technologie potravin
Technologie potravin
Dílenská cvičení a praxe
Typ
Výukové materiály
Hodnocení:
Počet hodnotících:
0
Počet zobrazení:
30
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "eProjekt - mezipředmětové vztahy v projektové výuce", reg. č. CZ.1.07/1.1.00/14.0103.
probíhá komunikace se serverem