Lahůdky
Pod pojmem lahůdky se skrývají výrobky studené i teplé kuchyně určené k přímé spotřebě. Jsou podávány v malých porcích a nikoli jako hlavní jídlo. Spadají sem potravinové výrobky jak živočišného, tak i ostatního původu. Do této skupiny potravin lze zařadit například saláty, pomazánky, krémy, pěny, chlebíčky, aspiky či studené mísy, nakládané uzeniny a sýry, marinované či solené rybí maso i maso dalších vodních živočichů.
pracovn...
pracovn...
test
test-ře...
výroba ...
Výroba ...
Předmět
Obor Analýza a Technologie potravin
Technologie potravin
Typ
Výukové materiály
Hodnocení:
Počet hodnotících:
0
Počet zobrazení:
34
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "eProjekt - mezipředmětové vztahy v projektové výuce", reg. č. CZ.1.07/1.1.00/14.0103.
probíhá komunikace se serverem