Výroba zmrzlin, mražených krémů, másla a mléka
Výroba mléka začíná samozřejmě u domácího zvířete (zejména kravské, kozí, ovčí mléko). Získané mléko se zchladí, odstraní se z něj větší množství tuku a následně se z něj vyrábí mléka o různých stupních tučnosti mléka, smetana, máslo a dalších produkty. Mléko se následně používá spolu se smetanou k výrobě mražených krémů. (http://www.ordinace.cz/clanek/proc-ne-pit-mleko/)
Výroba ...
Výroba ...
Výroba ...
Výroba ...
Výroba ...
Výroba ...
surovin...
Předmět
Obor Analýza a Technologie potravin
Technologie potravin
Typ
Výukové materiály
Hodnocení:
Počet hodnotících:
0
Počet zobrazení:
20
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "eProjekt - mezipředmětové vztahy v projektové výuce", reg. č. CZ.1.07/1.1.00/14.0103.
probíhá komunikace se serverem