Základní živiny
Jako základní živiny obecně označujeme sacharidy, proteiny a lipidy. Správně složená a vyvážená strava by měla obsahovat přibližně 25-30% tuků, 60% sacharidů a 15% bílkovin.
Bílkovi...
Minerál...
Tuky - ...
Bílkovi...
Minerál...
Sachari...
Tuky - ...
Vitamín...
Vitamín...
Bílkovi...
Minerál...
Sachari...
Tuky - ...
Sachari...
Vitamín...
Vitamín...
Předmět
Obor Analýza a Technologie potravin
Technologie potravin
Typ
Výukové materiály
Hodnocení:
Počet hodnotících:
0
Počet zobrazení:
76
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "eProjekt - mezipředmětové vztahy v projektové výuce", reg. č. CZ.1.07/1.1.00/14.0103.
probíhá komunikace se serverem